Menu

M-Stone Algemene voorwaarden

Voorwaarden www.M-Stone.nl

Door het aanvragen van offertes en het plaatsen van een bestelling verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden en de beschreven werkwijze.

Laagste prijs Garantie:

Wij hebben voor heel Nederland een laagste prijs Garantie, welke inhoudt, dat als u elders een goedkopere aanbieding heeft gekregen, wij onze prijs aanpassen. Voorwaarde hiervoor is dat wij de concurrerende offerte willen controleren. Wij behouden het recht om onze prijs niet aan te passen!

Een koopovereenkomst komt tot stand doordat de klant per email akkoord geeft. U dient deze order zelf goed te controleren op kleur, randafwerking etc. Annuleren van een geplaatste order is niet mogelijk, u bent altijd het volledige bedrag verschuldigd, als u het bestelde blad niet afneemt.

Aflevering:

Werkbladen worden afgeleverd op het door u gewenste adres. Wij leveren af op begane grond of per lift (met werkblad) bereikbare etage. U dient anders zelf zorg te dragen voor het vervoer naar de andere verdiepingen. Er dient assistentie aanwezig te zijn bij de levering van het aanrechtblad.

Bij aflevering zonder montage dient u het aanrechtblad goed te controleren, eventuele reclamaties op beschadigingen zijn nadien niet meer in te dienen. Indien u door ons laat monteren is het risico van beschadigen voor ons.

Levertijd:

Standaard levertijd bedraagt 2 weken na de maatcontrole. Enkele niet gangbare kleuren kunnen een levertijd van 3 weken hebben.

Garantie:

U heeft 5 jaar garantie op het werkblad. Uitgesloten hiervan zijn:
kringen door het niet gebruiken van onderzetters
thermische breuk door het laten “schrikken” van het blad
breuk of andere beschadigingen door het vallen van voorwerpen op het blad of door het staan op het blad
breuk door het verzakken van onderkasten
beschadigingen door onvoldoende onderhoud aan het blad
vlekken in gezoete en gebrande werkbladen

Voor Belgisch hardstenen bladen geldt dat krassen, doffe plekken, haarscheuren ,fossielen en kleurverschillen tussen de bladdelen buiten de garantie vallen. dit hoort bij de eigenschappen van het materiaal.

Montage werkblad:

Onder montage wordt verstaan: Het plaatsen van het nieuw geleverde aanrechtblad, inclusief het afkitten en monteren van de spoelbak. Exclusief: demontage oude blad, aansluiten spoelbak, kookplaat , kraan, etc. (dit is tegen een meerprijs wel door ons uit te voeren)

Er dient assistentie aanwezig te zijn bij de levering van het aanrechtblad.

Vóór de montage dient de klant ervoor zorg te dragen dat de keukenkasten vlak, waterpas en stabiel gesteld zijn, extra aandacht moet hierbij uitgaan naar hoekkasten, deze zakken vaak in het midden door. Indien kasten doorzakken dienen er vooraf in de kast verstevigingen aangebracht te worden. Indien de monteur niet kan plaatsen wordt u €150,- in rekening gebracht als wij voor een 2e keer terug moeten komen voor plaatsing.

Betalingsvoorwaarden:

U betaald niets aan ! Het volledige factuurbedrag dient bij aflevering/montage contant of per pintransactie betaald te worden.

Indien er door fabricagefouten of beschadigingen, materiaal nageleverd moet worden, mag u maximaal 10% van het factuurbedrag achterhouden, totdat alles is afgerond. De 90 % dient ten aller tijden betaald te worden bij de levering/montage. Bij niet tijdige betaling zijn wettelijke rente plus eventuele incassokosten voor rekening van de klant. Het product blijft eigendom van M-Stone, totdat het volledige bedrag is voldaan.

Overig:

Composiet, Graniet en Terrazzo zijn natuurproducten. Tekening en kleuren van het blad kunnen verschillen met de bij het inmeten getoonde monsterstukken. Ook een klein kleurverschil tussen geleverde bladdelen is normaal.