Menu

Stappenplan

Stap voor stap naar een granieten blad

Waar kwaliteit gevraagd wordt, kiest u met zorg een specialist. Een specialist die de eisen van vandaag kent en u de zekerheid voor morgen kan geven. Kenmerkend is dat wij snel en actief op ontwikkelingen inspelen. Wij onderscheiden ons niet voor niets in snelheid, kwaliteit, flexibiliteit en een eerlijke prijs. Onze specialisten, waaronder een team van eigen monteurs en servicemensen, dragen bij aan deze visie.

M-Stone levert direct aan de particuliere markt. Hierdoor ontstaat er een directe lijn tussen de fabrikant en de consument, zonder tussenkomst van dealers. Wat natuurlijk de prijs ten goede komt.

stappenplan-contact Stap 1: Contact / offerte aanvragen.
U vraagt een offerte aan via de mail of vult het offerteformulier in.
stappenplan-inmeten Stap 2: Inmeten / Stalen bekijken.
Een medewerker komt bij u langs met alle stalen en kan u van advies voorzien. Tevens voeren wij een maatcontrole uit, zodat we zeker zijn van de juiste afmetingen.
stappenplan-productie Stap 3: Productie.
Uw blad wordt met de grootste zorg geproduceerd. Doordat wij een goed georganiseerd productieproces hebben, kunnen wij al binnen 2-3 weken leveren.
stappenplan-montage Stap 4: Montage.
Onze vakkundige monteurs komen het blad bij u plaatsen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van aanrechtbladen, en zorgen voor een perfect afgewerkt aanrechtblad.